NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN

    Algemene laboratoriumbenodigdheden
    Beton
    Cement
    ConSensor 3.0
    Grondradar
    Materiaalbeproeving
    Mobiel betonlaboratorium
    Non-destructief onderzoek - Beton
    Non-destructief onderzoek - Metaal
  Non-destructief onderzoek - Papier, film en folie
      Rolhardheidsmeter - Proceq Equotip 550 Leeb U
      Rolhardheidsmeter Proceq PaperSchmidt
    Rolhardheidsprofielmeter Proceq RQ8000
    Proceq premier service center
    Toeslagstoffen
    Verhuur non-destructief onderzoek - Beton
    Verwarmen, klimatiseren en drogen
    Vochtmeters
    Wegen
    Beurzen en evenementen
    Gebruikte apparaten/machines
    Nieuwsbrief Newa News
    Privacyverklaring
    Recente leveringen
    Leveringsvoorwaarden

Zoeken: 
 

 

Rolhardheidsprofielmeter Proceq RQ8000

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Met de Proceq RQ8000 heeft u de beschikking over een volautomatische rolhardheidsprofielmeter, ideaal om zelfs de kleinste defecten te detecteren met een ongeëvenaarde meetprecisie en snelheid. De Proceq RQ8000 is een doorontwikkeling van de Tapio RQP v2.0 en is geschikt voor zelfs de meest delicate en complexe materialen zoals papier, film en folie. Deze rolhardheidsprofielmeter meet zowel de rolhardheid en de wikkelspanning als het rolhardheidsprofiel van uw materiaal.
Directe besparing

De Proceq RQ8000 rolhardheidsprofielmeter helpt u bij het vinden van rolfouten zoals zachte randen, touwmarkeringen, kreukels en bagginess en beschikt over een volledig geautomatiseerde meetprocedure waardoor u profiteert van een optimale gebruikerservaring. De Proceq RQ8000 levert daarnaast altijd consistente resultaten en helpt u niet alleen om procesproblemen te voorkomen, maar ook om op aanzienlijk efficiëntere wijze uw metingen uit te voeren. Procesproblemen voorkomt u door vroege en snelle opsporing van kleine rolfouten. Zo voorkomt u een machinestilstand, bespaart u op grondstoffen en mankracht.
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Eenvoudig en nauwkeurig

Een ongeëvenaarde herhaalbaarheid, zelfs bij hoge meetsnelheid en van rand tot rand. Dat is de Proceq RQ8000 rolhardheidsprofielmeter. Zet u de Proceq RQ8000 in met meerdere gebruikers? Zij zullen altijd bijzonder snel dezelfde resultaten behalen dankzij meetsnelheden tot 50 cm/s. De terugslaghamer in de Proceq RQ8000 maakt 30 impacts per seconde waarvan ieder terugslag met een resolutie van 100.000 Hz wordt gemonitord om een ultrahoge meetnauwkeurigheid te garanderen. Met de Proceq RQ8000 beschikt u over een rolhardheidsprofielmeter welke in productie de kleinste roldefecten en zelfs wikkelspanning van een rol meet.
Technische informatie rolhardheidsprofielmeter Proceq RQ8000

Firmware:

Toont verschillende parameters ten opzichte van de rolbreedte, zoals: vertraging voor en na een impact, rolpenetratie en snelheidsverhouding.
Instellen van een onder- en bovengrens
Weergave van statistieken
De ingebouwde camera leest eenvoudige verschillende QR- en barcodes
Automatisch beheer van rol data op basis van QR of barcode

Pc-software: RQPv.2.0, geschikt voor Windows® PC’s & tablets

Beeldscherm:

Extern - kan via Bluetooth® 2.0 verbinding maken met tablets en pc`s
Geheugen: SD-kaart met capaciteit > 2.000.000 metingen
Aansluitingen: USB A-B, Secure Digital (SD)/ Bluetooth® 2.0


 

NIEUWS

Nieuw! De Proceq RQ8000, een volautomatische rolhardheidsprofielmeter

De Proceq RQ8000, een volautomatische rolhardheidsprofielmeter, ideaal om zelfs de kleinste rolfouten zoals zachte randen, touwmarkeringen, kreukels en bagginess te detecteren met een ongeëvenaarde meetprecisie en snelheid. De Proceq RQ8000 is geschikt voor zelfs de meest delicate materialen zoals papier, film en folie.

De Proceq RQ8000 is een doorontwikkeling van de wereldberoemde Tapio RQP v2.0. Dankzij de exclusieve overname van de verkoop- en distributierechten van deze Tapio RQP v2.0 door Proceq brengt het bedrijf van Screening Eagle Technologies de geavanceerde rolhardheidsprofielmeter nu onder een nieuwe naam op de markt.

Met de Proceq RQ8000 profiteert u van een hoge meetsnelheid en een uitstekende nauwkeurigheid. Daarnaast meet u niet alleen de rolhardheid, maar ook de wikkelspanning en het rolhardheidsprofiel van uw rollen. De Proceq RQ8000 is verkrijgbaar bij Newa, klik voor meer informatie op de foto!


Wilt u een schudmaat volgens EN 12350-5 bepalen op een ergonomisch verantwoorde wijze?

Newa biedt de ideale oplossing. Met een speciaal onderstel voor uw schudtafel creëert u eenvoudig een werkhoogte van 80 cm.

Om het reinigen van de schudtafel na het bepalen van de schudmaat eenvoudig te maken is het onderstel zo ontworpen dat een kruiwagen onder de tafel geplaatst kan worden om zo de betonmortel op te vangen. Het onderstel is voorzien van stelpoten voor het waterpas afstellen van de schudtafel.

Meer informatie? Klik op de afbeelding of neem vrijblijvend contact op, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden van dit onderstel.


Tramex CMEX5 voor BetonRestore

Wederom kiest een mooi bedrijf voor Newa. Ditmaal heeft BetonRestore de veelzijdige betonvochtmeter Tramex CMEX5 aangeschaft. BetonRestore, uit Gorinchem, is gespecialiseerd in waterdichting en richt zich op bouwkundige renovatie van parkeergarages en is actief in de woningbouw en procesindustrie.

Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!


Krimp of zwel van de mortel meten?

Maak kennis met de Schleibinger krimpgoot. Het ideale instrument om eenvoudig de lengteverandering van mortels tijdens het verharden te bepalen. Met de Schleibinger krimpgoot kunt direct na het vullen van de mal al starten met meten van de krimp of zwel van de mortel.

De Schleibinger krimpgoot biedt de mogelijkheid om maximaal 10 lengteverandering opnemers aan te sluiten via een digitale datalogger. Zo registreert u direct de gegevens van verschillende lengteveranderingen en slaat deze op als ASCII-tekstbestanden. Dankzij een ingebouwde ethernetverbinding en IP-adres integreert u de Schleibinger krimpgoot eenvoudig met uw netwerk voor het efficiënt delen van uw data.

De Schleibinger krimpgoot is leverbaar voor een proefstukbreedte van 60 x 40 mm voor mortels en een proefstukbreedte van 100 x 60 mm voor betonmortel en is beschikbaar in verschillende lengtes. Wilt u meer weten over deze krimpgoot? Klik dan op de afbeelding!


Het onderzoeken van de corrosie activiteit van wapeningsstaal in een betonconstructie was nog nooit zo eenvoudig!

Met de Proceq Profometer corrosion heeft u nu de beschikking over een gebruiksvriendelijk en efficiënt instrument voor het lokaliseren van wapeningscorrosie dat volledig naar uw wensen is uit te breiden.

Deze Proceq Profometer corrosion is uitgerust met een staaf electrode voor het nauwkeurig opsporen van corrosie. Maar waarom stoppen bij deze basisuitrusting? Complementeer uw Proceq Profometer corrosion met de unieke 1-wiel en 4-wiel elektrodes. Het voordeel? U bespaart direct veel tijd bij het uitvoeren van elektrische potentiaalmetingen van grote oppervlaktes!

Of upgrade uw meegeleverde touchscreen unit naar een volwaardige dekkingsmeter voor gecombineerde onderzoeksmogelijkheden. Daarnaast wordt het verwerken en analyseren van uw data met deze potentiaalmeter zeer eenvoudig dankzij de intuïtieve interface.

Het maakt de Proceq Profometer 6 de ideale alles in één oplossing voor uw dekkingsmetingen en corrosieanalyse! 

Meer weten over de Proceq Profometer corrosion? Klik op de afbeelding of neem vrijblijvend contact met ons op!


 
 
  © 2021 - Newa    U gebruikt Onbekende browser @ Onbekend OS