NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl



 
    PRODUCTEN


Zoeken: 
 

 

Privacyverklaring

Privacyverklaring Newa Techniek b.v. & Newa International b.v.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen.

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

Doorgifte aan derden
In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden. Omdat wij gebruik maken van een nieuwsbrief mailing dienst, worden uw persoonsgegevens tot slot doorgegeven aan de aanbieder van deze dienst.

Direct marketing
Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een reclamemailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing.

Bewaarperiode persoonsgegevens
Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

Uw rechten
U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot: (naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer en e-mailadres). Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Baarle-Nassau, 14-05-2018











 

NIEUWS

Heeft u moeite om de hardheid van kleine en dunne metalen delen, krasgevoelige profielen of buizen te bepalen? Wilt u eenvoudig snelle en herhaalbare metingen uitvoeren? En bent u op zoek naar een veelzijdig apparaat dat naar wens te combineren is met Leeb slagapparaten?

Dan is het hoog tijd dat u kennis maakt met de Proceq Equotip 550 portable Rockwell. Een uiterst nauwkeurige hardheidsmeter gebaseerde op de traditionele stationaire Rockwell methode. Haarscherpe metingen in HRC en HV met automatisch geïntegreerde conversie naar o.a. HB, HRA en HRB ziet u terug op een prachtig touchscreen.

En is de correlatie tussen hardheid in Leeb en Rockwell gewenst? Combineer dan de Proceq Equotip 550 portable Rockwell eenvoudig met de Proceq Equotip Leeb slagapparaten voor een verbluffend resultaat.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze adviseurs.


Betonsterkte sensor ConSensor 3.0

Hoe ontwikkelt de sterkte van beton zich tijdens het verharden? Een vraag die met behulp van de betonsterkte-sensor ConSensor 3.0 eenvoudig te beantwoorden is. Dankzij dit geavanceerde systeem meet u met in beton gestorte sensoren de temperatuur en elektrische geleidbaarheid van het beton.

Maar daar stopt ConSensor 3.0 niet. Dankzij een innovatief webplatform ziet u realtime ook de sterkteontwikkeling én druksterkte van uw beton. In een paar klikken inzichtelijk op uw pc, tablet of smartphone. De ideale manier om de bouwkwaliteit te borgen en te documenteren!

Deze ijzersterke combinatie tussen betonsterkte-sensor en webplatform maakt de ConSensor 3.0 een garantie voor nauwkeurige metingen, veiliger werken, bouwtijd verkorten én kostenbesparing. Wilt u meer weten over de ConSensor 3.0? Klik dan op de afbeelding!


Form + Test Mega 100: Compact en meerdere meetbereiken

Indrukwekkend nauwkeurig! Dat is de Form + Test Mega 100. De ideale machine voor het bepalen van de druksterkte én de buig/treksterkte van cement, mortels, zand/cement, kalk gebonden producten, maar ook van anhydriet/calsiumsulfaat! Tel daarbij op dat de Form + Test Mega 100 verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen met diverse meerbereiken en u heeft een zeer compleet en veelzijdig apparaat ter beschikking.

Zo is de Form + Test Mega 100 verkrijgbaar in een volautomatisch geregelde uitvoering, maar ook in een handgeregelde variant. De Form + Test Mega 100 laat de concurrentie ver achter zich dankzij haar imponerende nauwkeurigheid. Zo meet u de druksterkte tot 100 kN, 200 kN en 300 kN en de buig/treksterkte tot 10 kN, 20 kN en 30 kN.

Meer weten over de Form + Test Mega 100? Neem contact met ons op en onze adviseurs vertellen u graag meer over deze krachtige machine. Of bekijk onze uitgebreide productpagina door te klikken op de afbeelding!


De alleskunner voor dekkingsmetingen!

De Proceq Profometer 6 bestaat uit een lijn met drie krachtige dekkingsmeters. Elk met hun eigen kwaliteiten. Elk een basis voor uitstekende resultaten. De Proceq Profometer 6 maakt het non-destructieve meten van betondekking, het lokaliseren van wapeningsstaven en het (onder bepaalde omstandigheden) bepalen van staafdiameters op basis van het Eddy Current principe nóg eenvoudiger en nog efficiënter. De Proceq Profometer 6 is de ideale alles-in-1 oplossing voor uw dekkingsmetingen!

Met het meegeleverde touchscreen volgt u uw metingen, schakelt u bij tijdens een onderzoek en analyseert u de data. Dankzij kunstmatige intelligentie past u eenvoudig diverse voorspelmodellen toe op uw metingen. En dankzij de universeelsonde met ingebouwde puntsonde was metingen uitvoeren op lastige locaties nooit zo eenvoudig.

Vertrouw op de sterke behuizing van de Proceq Profometer 6 voor de soms lastige omstandigheden tijdens inspecties en ervaar de intuïtieve gebruiksvriendelijkheid en maak kennis met ongekende flexibiliteit. Bijvoorbeeld om moeiteloos te wisselen tussen een corrosie analyse-instrument en een dekkingsmeter. Of andersom. Met de Proceq Profometer 6 serie heeft u geavanceerde dekkingsmeters in huis die de klus klaren!

Wilt u meer informatie over dekkingsmeter Proceq Profometer 6? Bekijk de video, neem contact met op met Newa of klik op de afbeelding.


Op zoek naar een instrument om de invloed van bijvoorbeeld een vertrager of een plastificeerder op uw betonmortel te bepalen? Newa beschikt over een uitgebreid assortiment aan apparaten die u uitstekend verder kunnen helpen bij het bepalen van de rheologische eigenschappen van betonmortel, cementpasta of mortels.

Klik op de afbeelding voor meer informatie!


 
 
  © 2020 - Newa    U gebruikt Onbekende browser @ Onbekend OS