NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Postbus 10
5110 AA Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
Fax +31 (0) 13 50 78 183
E-mail: info@newa.nl

 
    PRODUCTEN


Zoeken: 
 

 

Privacyverklaring

Privacyverklaring Newa Techniek b.v. & Newa International b.v.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen.

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

Doorgifte aan derden
In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden. Omdat wij gebruik maken van een nieuwsbrief mailing dienst, worden uw persoonsgegevens tot slot doorgegeven aan de aanbieder van deze dienst.

Direct marketing
Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een reclamemailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing.

Bewaarperiode persoonsgegevens
Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

Uw rechten
U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot: (naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer en e-mailadres). Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Baarle-Nassau, 14-05-2018











 

NIEUWS

Proceq GPR Live betonradar vs. Proceq Pundit Live Array

Bij non-destructief betononderzoek wordt gebruik gemaakt van diverse meetmethodes en meettechnieken welke ieder een specifieke eigenschap hebben waardoor het mogelijk is om bepaalde objecten of indicaties op te sporen en in beeld te brengen zonder schade aan een constructie te veroorzaken.

Regelmatig krijgen wij vragen over welke non-destructieve meettechniek kan worden toegepast voor het onderzoeken van een bepaalde probleemstelling en welke mogelijkheden en/of beperkingen een non-destructieve meettechniek heeft.

In de video welke u kunt bekijken indien u klikt op de afbeelding bij dit nieuwsitem wordt het verschil getoond tussen het gebruik van de meettechniek radar met een Proceq GPR Live betonradar en de meettechniek ultrasoon pulse-echo met een Proceq Pundit Live Array bij het in beeld brengen van een delaminatie. Indien u op de afbeelding bij dit nieuwsitem klikt opent de video in een nieuw scherm.


Newa News oktober 2018

Klik op het Newa logo voor onze nieuwsbrieven.


Betondag 2018

Op donderdag 15 november 2018 organiseert de Betonvereniging de jaarlijkse Betondag in de Doelen te Rotterdam, dit jaar heeft de Betondag als thema: Beton, duurzamer dan ooit!

De Betondag is al jarenlang dé kennis- en netwerkdag voor betonminnend Nederland en dit jaar zal Newa tijdens de Betondag aanwezig zijn op stand nummer 49.

Voor meer informatie over de Betondag 2018 klikt u op de afbeelding.


Huren van apparatuur voor niet-destructief betononderzoek

U wilt een bestaande betonconstructie beoordelen maar heeft u geen apparatuur voor niet-destructief betononderzoek beschikbaar? Dan kunt u bij Newa diverse soorten apparatuur voor niet-destructief betononderzoek huren zoals bijvoorbeeld een dekkingsmeter, een voeghardheidsmeter, een betonradar of een hechtsterktemeter.

Het bij Newa huren van apparatuur voor niet-destructief betononderzoek is snel, makkelijk en flexibel!

Voor meer informatie over het huren van apparatuur voor niet-destructief betononderzoek klikt u op de afbeelding.


Download de nieuwe catalogus benodigdheden betonlaboratorium!

Zoekt u een kegel volgens EN 12350-2 om de zetmaat te meten, een kunststof kubusmal 150 mm volgens EN12390-1 of een 8 liter luchtgehaltebepaler volgens EN 12350-7 voor op de bouwplaats of in uw betonlaboratorium? Deze en nog vele andere benodigdheden voor het testen van beton op de bouwplaats of in een betonlaboratorium kunt u vinden in onze nieuwe catalogus!

Voor meer informatie klikt u op de afbeelding!


 
 
  © 2018 - Newa    U gebruikt @ Unknown OS