NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN


Zoeken: 
 

 

GPR-Insights

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

GPR-Insights - innovatieve web-app voor het analyseren van uw gronddata

Met GPR Insights krijgt u de beschikking over een zeer innovatieve web-app voor het analyseren van uw gronddata zodat u uw ingewonnen grondradar-data snel en eenvoudig omzet naar een duidelijke rapportage voor uw opdrachtgever. Ideaal voor grondradar-servicebedrijven, bodemonderzoek en geowetenschappers om de productiviteit en kwaliteit van uw grondradar-onderzoek te verhogen. GPR Insights biedt u intuïtieve en platformonafhankelijke software voor een geavanceerde analyse van grondradar-data van alle merken en soorten grondradars.
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Superieure visualisatie
Datavisualisatie vormt de kern van grondradar-data analyse en nabewerking. Met GPR Insights kunt u uw gegevens eenvoudiger en sneller visualiseren dan ooit tevoren. Schakel tussen verschillende weergaves met één klik op de knop voor aanpasbare filters en met baanbrekende grondradar-data analyse als resultaat.

Veilig gegevens delen
Wilt u niet langer wachten op het uploaden van uw grondradar-data naar een USB-stick voor u uw grondradar-data kunt gaan verwerken? Het delen van uw grondradar-data kan inderdaad veel eenvoudiger én sneller. Met GPR Insights deelt én ontvangt u data, op een snelle en veilige manier. Uw grondradar-data wordt automatisch opgeslagen in de cloud inclusief een back-up voor extra beveiliging. U uploadt en downloadt uw grondradar-data eenvoudig doormiddel van een url.

Efficiënt samenwerken
Aangezien GPR Insights breed kan worden ingezet en niet alleen geschikt is voor experts op het gebied van dataverwerking, kunnen meer leden van uw team samenwerken, input delen, de gegevens analyseren en bewerken vanaf elke laptop of pc. Het enige wat u hoeft te doen is inloggen met uw Screening Eagle ID en u kunt aan de slag. En met volledige Workspace-integratie heeft u op één plek toegang tot al uw projecten met uw inspectiedata.
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Automatische 3D-compilatie
Met 2D- en 3D-visualisatie tilt u uw grondradardata-analyse naar een hoger niveau en heeft u de beschikking over correct gepositioneerde en verwerkte data. Met GPR Insights wordt deze visualisatie de kern van uw workflow. Het filteren, bijsnijden en kaderen van uw grondradarmetingen past u eenvoudig volledig naar eigen inzicht aan.
GPR Insights maakt het eenvoudig om te werken in 2D- of 3D-weergave en u voegt direct een satellietbeeld, CAD-bestanden en waarnemingen (tags en tekeningen) toe aan uw data zodat u uw ingewonnen grondradar-data snel en eenvoudig omzet naar een duidelijke rapportage voor uw opdrachtgever.

Geavanceerde import
Importeer markeringen gemaakt tijdens het inwinnen van grondradar-data in het veld (zoals tags en bebouwing) en alle soorten grondradar-gegevensbestanden, zonder conversie! Het enige dat u hoeft te doen, is het gegevensbestand uploaden en het wordt binnen enkele seconden automatisch
geïntegreerd. Heeft u de beschikking over eerder verzamelde data? Combineer deze data direct met uw actuele data voor een uitgebreidere analyse. 

NIEUWS

15e Noordelijke Betonreparatiemiddag

Wim Jansen, Betononderhoudspaviljoen & Jansen Event-Sportmanagement bedankt voor de organisatie van de 15e Noordelijke Betonreparatiemiddag in chateauhotel De Havixhorst in De Wijk! Het was een mooie dag met een hoge opkomst en interessante lezingen. 

Namens Newa heeft Ivo Verheijen inleiding verzorgd over betonradar als gereedschap voor het inwinnen van hoogwaardige constructiedata.


1e Proceq GP8100 betonradar in Nederland voor Nebest

Met de Proceq GP8100 betonradar beschikt Nebest, gespecialiseerd in inspectie, technisch advies en projectmanagement in de infrastructuur, over een zeer productieve en draagbare betonradar die uitblinkt in een grote scanbreedte, hoge scansnelheid en een uitmuntende scandiepte.

Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!


Wilt u de stroefheid van een rijbaan, een wegmarkering of een voetpad meten maar heeft u of geen beschikking over een SKM/SWF stroefheidsmeting of is uw situatie niet toegankelijk voor een SKM/SWF stroefheidsmeting en is een SRT-meting te arbeidsintensief?

Maak dan kennis met de T2go: een stroefheidsmeter, ontwikkeld door SARSYS-ASFT. Deze eenvoudige stroefheidsmeter bepaalt snel en nauwkeurig de stroefheid in µ, op droge én verontreinigde ondergronden!

Dankzij het compacte en gebruiksvriendelijke ontwerp is de T2go stroefheidsmeter de oplossing voor stroefheidsmetingen in µ. Volledig geautomatiseerd verzamelt u onder meer stroefheidsgegevens, lucht- en grondtemperatuur, luchtvochtigheid en de GPS-positie van start- en stoppunten.

Meer weten over de T2go stroefheidsmeter? Klik dan op de afbeelding.


Maak kennis met GPR Insights!

GPR Insights is de nieuwe standaard voor een innovatieve en toegankelijke grondradar-data analyse. Uw ingewonnen grondradar-data wordt snel en eenvoudig omgezet naar een duidelijke rapportage voor uw opdrachtgever. Verhoog direct de efficiëntie van uw onderzoek, deel en ontvang veilig data en werk eenvoudig samen met leden van uw team!

Met GPR Insights van Screening Eagle Technologies beschikt u over een zeer innovatieve web-app voor het analyseren van uw data. Inclusief 2D- en 3D-visualisatie van uw data. Met GPR Insights ziet u al resultaat in minder dan 60 seconden! Daarnaast is de web-app compatible met grondradar-data van alle merken en soorten grondradars.

Wilt u GPR Insights 30 dagen gratis proberen? Neem dan contact op met Newa!


Nieuwe versie van de Proceq GS app!

Ervaar de ongeëvenaarde mogelijkheden van de nieuwe GS 2-app voor de Proceq GS8000 grondradar! Ongeacht de omstandigheden maakt de GS 2-app het mogelijk om zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk de ondergrond van een locatie in beeld te brengen.

Het enige wat u hoeft te doen is te lopen met de Proceq GS8000 grondradar in combinatie met de GS 2-app. Bochten of obstakels vormen geen enkele belemmering. Uw verzamelde data van de ondergrond wordt prachtig weergegeven in realtime en volledig voorzien van de juiste geo-informatie.

Met de GS 2-app en de Proceq GS8000 grondradar staat u aan het begin van een revolutie. Het in kaart brengen van de ondergrond zal nooit meer hetzelfde zijn dankzij deze uitmuntende flexibiliteit en bewegingsvrijheid. Wilt u meer weten over de GS 2-app? Klik dan op de afbeelding!


 
 
  © 2022 - Newa    U gebruikt @ Unknown OS