NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN

    Algemene laboratoriumbenodigdheden
    Beton
    Cement
    ConSensor 3.0
    Grondradar
    Materiaalbeproeving
    Mobiel betonlaboratorium
  Non-destructief onderzoek - Beton
      Betonproefhamers
      Betonradars
      BRE Screed tester
      Dekkingsmeters
      Hechtsterktemeters
      Permeabiliteitstesters
      Potentiaalmeter
      Uittreksterktemeter
    Ultrasoon onderzoek - conventioneel
         Ultrasoon test apparatuur Proceq Pundit 200
         Ultrasoon test apparatuur Proceq Pundit Lab
      Ultrasoon onderzoek - akoestisch doormeten funderingspalen
      Ultrasoon onderzoek - phased array
      Voeghardheidsmeter
      Weerstandmeter
      Workspace
    Non-destructief onderzoek - Metaal
    Non-destructief onderzoek - Papier, film en folie
    Proceq premier service center
    Toeslagstoffen
    Stroefheid
    Verhuur - Non-destructief onderzoek - Beton
    Verwarmen, klimatiseren en drogen
    Vochtmeters
    Wegen
    Beurzen en evenementen
    Gebruikte apparaten/machines
    Nieuwsbrief Newa News
    Privacyverklaring
    Recente leveringen
    Leveringsvoorwaarden

Zoeken: 
 

 

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Eenvoudig de kwaliteit van uw beton bepalen? Met de ultrasoonmeter Proceq Pundit Lab+ kunt u de homogeniteit van beton testen, maar ook holle ruimtes, scheuren, schade door inwerking van vuur en vorst, de elasticiteitsmodulus en indicatief de druksterkte vaststellen.

De Proceq Pundit Lab+ is een zeer flexibel ultrasoon instrument, zeer geschikt voor gebruik in laboratoria. Deze plus versie is de uitgebreide variant van de geprezen Proceq Pundit Lab en is uitgerust met extra toepassingen zoals de mogelijkheid om indicatief druksterkte te bepalen, real time tijdnotatie voor alle metingen, intern geheugen voor het bekijken van alle metingen op locatie en een geïntegreerde versterker.

Nauwkeurige metingen

De Proceq Pundit Lab+ maakt het gebruik van externe versterker overbodig. De geïntegreerde versterker heeft een indrukwekkend bereik en zorgt voor uiterst nauwkeurige metingen. Dankzij de meegeleverde software is het mogelijk om op voorhand een conversie te creëren voor het bepalen van de druksterkte en deze te gebruiken tijdens uw metingen. De Proceq Pundit Lab+ is zelfs te gebruiken in combinatie met een betonproefhamer volgens de SONREB-methode.

Download hier de brochure van de Proceq Pundit Lab+! (PDF)
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave
Indrukwekkend bereik

De Proceq Pundit Lab+ maakt gebruik van een zeer uitgebreid bereik van transducers. Met een bereik van 24 kHz tot maar liefst 500 kHz is de Proceq Pundit Lab+ een ultrasoonmeter van hoge kwaliteit. Dankzij het uitgebreide bereik is de Proceq Pundit Lab+ eveneens te gebruiken met 54 kHz transducers, 150 kHz transducers en zelfs 250 kHz ultrasoon transducers.

Efficiënte software

De Proceq Pundit Lab+ gaat hand in hand met de Pundit Link. Deze meegeleverde Windows software is een uitstekende aanvulling op de ultrasoonmeter. Dankzij deze software is het zeer eenvoudig uw metingen te visualiseren en te analyseren op een computer. Ook kunt u de Proceq Pundit Lab+ van afstand besturen en is het loggen van data volledig te programmeren. Pundit Link is daarnaast geschikt om uw data te delen met third party applicaties.
De Proceq Pundit Lab+ wordt geleverd met een uitleestinstrument, 54 kHz transducers, kabels, controlestaaf, koppelpasta, draagriem, handleiding en een draagkoffer.
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave
Technische informatie Proceq Pundit Lab

Bandbreedte 20 tot 500 khz
Technologie Ultrasoon
Meetresolutie 0,1 us
Voltage UPV 125 tot 500 Volt
Nominale transducer frequentie 24 tot 500 khz
Aantal kanalen 1
Versterker tot 1000xOnderhoud aan uw Proceq apparatuur? Controle van de meetnauwkeurigheid? Of reparaties aan uw aangeschafte Proceq-apparaten? Newa is uw Proceq premier service center voor de gehele Benelux!

Als Proceq premier service center garandeert Newa dat uitvoering van onderhoud, controle en certificering volledig volgens de door Proceq gestelde richtlijnen plaatsvindt. Voor onze onderhouds- en controlewerkzaamheden gebruiken wij enkel gecertificeerde meet- en controlemiddelen om een optimaal resultaat te leveren.

Naast Proceq premier service center is Newa eveneens exclusief Nederlands importeur van Proceq. 

NIEUWS

Nieuw: Dekkingsmeter PM8000 Pro

Maak kennis met dekkingsmeter PM8000 Pro, de nieuwste toevoeging van Screening Eagle Technologies aan de lijn met producten voor het inwinnen, analyseren en visualiseren van constructiedata. Dekkingsmeter PM8000 Pro is `s werelds meest compacte, veelzijdige en nauwkeurige dekkingsmeter voor het efficiënte inspecteren van betonconstructies. Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!

Interesse in een demonstratie van dekkingsmeter PM8000 Pro door Newa Techniek & Screening Eagle Technologies tijdens de PM8000 demo days? Schrijf u dan in via deze link!

Op 27 september om 09:00 uur en op 29 september om 17:00 uur organiseert Screening Eagle Technologies webinars waarin dekkingsmeter PM8000 Pro wordt geïntroduceerd. Inschrijven kan via deze link.


15e Noordelijke Betonreparatiemiddag

Wim Jansen, Betononderhoudspaviljoen & Jansen Event-Sportmanagement bedankt voor de organisatie van de 15e Noordelijke Betonreparatiemiddag in chateauhotel De Havixhorst in De Wijk! Het was een mooie dag met een hoge opkomst en interessante lezingen. 

Namens Newa heeft Ivo Verheijen inleiding verzorgd over betonradar als gereedschap voor het inwinnen van hoogwaardige constructiedata.


1e Proceq GP8100 betonradar in Nederland voor Nebest

Met de Proceq GP8100 betonradar beschikt Nebest, gespecialiseerd in inspectie, technisch advies en projectmanagement in de infrastructuur, over een zeer productieve en draagbare betonradar die uitblinkt in een grote scanbreedte, hoge scansnelheid en een uitmuntende scandiepte.

Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!


Wilt u de stroefheid van een rijbaan, een wegmarkering of een voetpad meten maar heeft u of geen beschikking over een SKM/SWF stroefheidsmeting of is uw situatie niet toegankelijk voor een SKM/SWF stroefheidsmeting en is een SRT-meting te arbeidsintensief?

Maak dan kennis met de T2go: een stroefheidsmeter, ontwikkeld door SARSYS-ASFT. Deze eenvoudige stroefheidsmeter bepaalt snel en nauwkeurig de stroefheid in µ, op droge én verontreinigde ondergronden!

Dankzij het compacte en gebruiksvriendelijke ontwerp is de T2go stroefheidsmeter de oplossing voor stroefheidsmetingen in µ. Volledig geautomatiseerd verzamelt u onder meer stroefheidsgegevens, lucht- en grondtemperatuur, luchtvochtigheid en de GPS-positie van start- en stoppunten.

Meer weten over de T2go stroefheidsmeter? Klik dan op de afbeelding.


Maak kennis met GPR Insights!

GPR Insights is de nieuwe standaard voor een innovatieve en toegankelijke grondradar-data analyse. Uw ingewonnen grondradar-data wordt snel en eenvoudig omgezet naar een duidelijke rapportage voor uw opdrachtgever. Verhoog direct de efficiëntie van uw onderzoek, deel en ontvang veilig data en werk eenvoudig samen met leden van uw team!

Met GPR Insights van Screening Eagle Technologies beschikt u over een zeer innovatieve web-app voor het analyseren van uw data. Inclusief 2D- en 3D-visualisatie van uw data. Met GPR Insights ziet u al resultaat in minder dan 60 seconden! Daarnaast is de web-app compatible met grondradar-data van alle merken en soorten grondradars.

Wilt u GPR Insights 30 dagen gratis proberen? Neem dan contact op met Newa!


 
 
  © 2022 - Newa    U gebruikt @ Unknown OS