NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN

    Beton
    Cement
    Toeslagstoffen
    Verwarmen, klimatiseren en drogen
    Wegen
    Algemene laboratoriumbenodigdheden
    Grond en gesteenten
    Mobiel betonlaboratorium
    Non-destructief onderzoek - Beton
    Verhuur non-destructief onderzoek - Beton
  Non-destructief onderzoek - Metaal
    Proceq Equotip Live Leeb D
    Proceq Equotip Live UCI
      Proceq Equotip Piccolo/ Bambino 2
      Proceq Equotip 550 Leeb
      Proceq Equotip 550 portable Rockwell
      Proceq Equotip 550 UCI
      Proceq controleblokken
      Application notes hardheidsmeters
      Flaw detector Proceq UT8000
      Wanddiktemeter Proceq Zonotip
      Wanddiktemeter Zonotip+
    Non-destructief onderzoek - Papier, film en folie
    Proceq premier service center
    Gebruikte apparaten/machines
    ConSensor 3.0
    Nieuwsbrief Newa News
    Beurzen en evenementen
    Recente leveringen
    Privacyverklaring

Zoeken: 
 

 

Proceq Equotip Live Leeb D

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Proceq Equotip Live Leeb D

Verrassend intuïtief en gecreëerd voor de toekomst: De Proceq Equotip Live Leeb D. Een geavanceerde, maar gebruiksvriendelijke en draagbare Leeb hardheidsmeter om eenvoudig hardheden te meten, te analyseren en te delen. Dankzij haar vernuftige toepassingen beschikt de Proceq Equotip Live Leeb D dankzij de Equotip App over automatische synchronisatie en is deze hardheidsmeter klaar voor het Internet of Things (IoT) en Industrie 4.0

Deel uw data in een handomdraai via e-mail of een middel naar keuze en vergroot de efficiëntie van uw werkzaamheden. Profiteer van gecentraliseerde rapportages, profielbeheer, volledig traceerbare data, logboeken en continue cloud back-up om verlies van data te voorkomen.

Download hier de brochure van Proceq Equotip Live Leeb D (PDF)
Gebruiksvriendelijke interface en logboeken

De draadloze Proceq Equotip Live Leeb D gaat hand in hand met de intuïtieve Equotip App. Dankzij deze combinatie is het meten van hardheden en het verzamelen van data eenvoudiger dan ooit tevoren. Dankzij een beveiligd webplatform (live.proceq.com) deelt u uw data op een veilige en snelle manier met uw collega’s. Zoals u gewend bent van Proceq is de Equotip App klaar voor de toekomst en zijn updates gratis.

In de Proceq Live app kunt u, ook als u geen account heeft, zien hoe de Proceq Live app werk. Probeer het zelf, het gemak zal u verbazen! Klik op onderstaande afbeelding om de Proceq Live app te downloaden uit de App Store.
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Het Leeb terugslag hardheidsprincipe – een uitvinding door Proceq

Leeb hardheid is gebaseerd op de dynamische terugslagmethode. Bij deze methode wordt een slaglichaam met een harde metalen punt door veerspanning richting een oppervlak ‘geschoten’. Wanneer het slaglichaam het oppervlak raakt, vindt een deformatie plaats met een verlies van kinetische energie als gevolg. Dit verlies van kinetische energie wordt gemeten doordat de snelheid van het slaglichaam op weg naar en terug van het oppervlak met elkaar te vergeleken. Deze snelheid is meetbaar doordat een slaglichaam is voorzien van een permanente magneet en het slagapparaat is uitgerust met een zeer precies gepositioneerde spoel. Indien het slaglichaam door de spoel gaat zal een inductiespanning worden opgewekt. Deze spanning kan worden omgezet naar een snelheid, een verlies van snelheid kan vervolgens worden omgezet naar een hardheid. Tot op de dag van vandaag is de Proceq Equotip met het Leeb terugslag hardheidsprincipe een wereldwijd geaccepteerde meettechniek.

Zoekt u meer informatie over de diverse meettechnieken van draagbare hardheidsmeters? Download dan via deze link het Proceq Equotip application booklet portable hardness testing using Leeb, portable Rockwell &UCI!
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave
Gebruiksvriendelijkheid x 4

  • Voer Leeb hardheidsmetingen uit, zelfs met uw Apple Watch
  • Meet, synchroniseer en verwerk uw hardheden binnen enkele seconden
  • Deel uw rapportages met collega’s via de cloud
  • Exporteer rapportages eenvoudig naar csv of pdf-bestanden

Specificaties

Basiseenheid: HL (Leeb)
Meetbereik: 150 – 950 HLD
Meetnauwkeurigheid: ± 4 HLD (0,5 % bij 800 HLD)
Beschikbare eenheden: HB, HV, HRB, HRC, HS, MPA
Beschikbare slagapparaten: Leeb D
Gemiddelde ruwheid (Ra) proefstuk: 2 μm
Minimale massa proefstuk: 0,05 kg
Minimale wanddikte proefstuk: 3 mmKlik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave
Toepassingen voor Proceq Equotip Live Leeb D

  • Voor standaard tot grote proefstukken
  • Proefstukken met een radius kunnen worden gemeten met behulp van de verwisselbare aanslagkappen
  • Ontworpen voor het Internet of Things (IoT) en industrie 4.0 omgevingen

 

Eigenschappen Proceq Equotip Live Leeb D

Firmware:

iOS app inclusief kosteloze updates
“Hotspots” in de Equotip Live app voor snelkeuze
Automatische correctie voor de gebruikte slagrichting (↓↑←→)
Verificatie en kalibratie informatie voor hoge betrouwbaarheid

PC Software: Equotip Live kan ook via een standard webbrowser worden benaderd
Geschikt voor: Ieder iOS apparaat (wordt niet meegeleverd)
Geheugen: Afhankelijk van het door u gebruikte iOS apparaat
Aansluitingen: USB voor opladen en firmware updatesKlik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave
Onderhoud aan uw Proceq apparatuur? Controle van de meetnauwkeurigheid? Of reparaties aan uw aangeschafte Proceq-apparaten? Newa is uw Proceq premier service center voor de gehele Benelux!

Als Proceq premier service center garandeert Newa dat uitvoering van onderhoud, controle en certificering volledig volgens de door Proceq gestelde richtlijnen plaatsvindt. Voor onze onderhouds- en controlewerkzaamheden gebruiken wij enkel gecertificeerde meet- en controlemiddelen om een optimaal resultaat te leveren.

Naast Proceq premier service center is Newa eveneens exclusief Nederlands importeur van Proceq. 

NIEUWS

Form + Test Beta 5-3000 AD - automatisch betondruksterkte meten

Volautomatisch de druksterkte van beton bepalen kan snel, eenvoudig en uiterst nauwkeurig. Met de Form + Test Beta 5-3000 AD beschikt u over een zeer compacte beproevingsmachine met een meetbereik tot 2000 kN of 3000 kN en een nauwkeurigheidsklasse 1.

De Form + Test Beta 5-3000 AD is naast compact ook zeer stabiel, dit komt door de doordachte vierkolomsconstructie van deze beproevingsmachine. De belastingsnelheid van de Form + Test Beta 5-3000 AD wordt volautomatisch geregeld door zeer nauwkeurig het toerental van de hydraulische aan te sturen. Dit brengt veel voordelen met zich mee: minder energie wordt verbruikt, olie wordt minder warm, het systeem is stiller én u ontlast het hydraulische systeem en voorkomt zo problemen met hydraulische ventielen.

Wilt u meer weten over de compacte Form + Test Beta 5-3000 AD? Klik dan op de afbeelding!


Maak kennis met de Proceq GP8800, de uiterst compacte betonradar met verbluffende mogelijkheden!

Non-destructief betononderzoek is met de komst van de GP8800 een stuk flexibeler en eenvoudiger geworden. Een radar zo groot als de palm van je hand, maar uitgerust met de mogelijkheden van een volgroeide betonradar.

De GP8800 beschikt over de grootste ultra-wide bandbreedte ooit geproduceerd in een betonradar. Het resultaat? Een superieure meetkwaliteit in vergelijking met traditionele betonradars.

Tel daarbij op dat de GP8800 is voorzien van vervangbare oplaadbare AA-batterijen, cloud functionaliteiten, slechts 62 mm hoog is, geen gebruik maakt van kabels en u heeft een zeer handzaam GPR-apparaat voor uw betononderzoek op locatie.

Interesse in de Proceq GP8800? Kijk hier http://www.newa.nl/proceq-gp8800-betonradar of neem contact met ons op.


Snel en eenvoudig de hechtsterkte bepalen van verschillende materialen? Met een lichtgewicht en mobiel instrument? Dit is de handbediende hechtsterktemeter Z-12. Een zeer gebruiksvriendelijk apparaat met een meetbereik van 1,2 tot 12 kN voor materialen als beton, mortels, coating en verf.

Een unieke eigenschap van de hechtsterktemeter Z-12 is dat u dankzij dit meetbereik met een trekplaat Ø 50 mm direct een hechtsterkte van 0,61 tot 6,11 N/mm² kunt aflezen. Daarnaast beschikt het instrument over een continue, constante en schokvrije belastingverhoging.

Bent u benieuwd naar deze hechtsterktemeter Z-12? Klik op de afbeelding!


Newa levert gecombineerde Proceq hardheidsmeter aan Vekoma Rides Manufacturing B.V.

Vekoma Rides Manufacturing, gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van achtbanen en attracties, heeft een geavanceerde, gecombineerde hardheidsmeter (t.b.v. non-destructief onderzoek) aan haar assortiment controleapparatuur toegevoegd: de Proceq Equotip 550 UCI & Leeb D.

Deze combinatie bestaat uit een Proceq Equotip-touchscreen met een UCI-sonde en een Leeb D slagapparaat. Het feilloos samengaan van deze zeer nauwkeurige sonde en krachtig slagapparaat maakt de Proceq Equotip 550 uniek als hardheidsmeter.

Wij wensen Vekoma Rides Manufacturing B.V. veel plezier en succes met deze mooie gecombineerde hardheidsmeter van Proceq.


Plastische vervorming van betonnen proefstukken meten ?

Wilt u eenvoudig de plastische vervorming meten van betonnen proefstukken? Bekijk dan de Schleibinger krimpmeter, geschikt voor onder andere proefstukken van 100 x 100 x 500 mm, 280 x 75 x 75 mm en Ø 150 mm x 300 mm.

De Schleibinger krimpmeter beschikt over drie stangen van koolstofvezel tussen de boven- en onderplaat. Dit biedt maximale mechanische stabiliteit en minimaliseert de thermische lengteverandering van deze krimpmeter zodat de temperatuur van een proefstuk minimale invloed heeft op een meting.

Dankzij een digitale micrometer kenmerkt de Schleibinger krimpmeter zich door een resolutie van 0,5 micron en is de nauwkeurigheid hoger dan 2,6 micron.

Wilt u meer weten over deze Schleibinger krimpmeter? Klik op de afbeelding of laat u vrijblijvend informeren door onze adviseurs.


 
 
  © 2020 - Newa    U gebruikt Onbekende browser @ Onbekend OS