NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN

    Algemene laboratoriumbenodigdheden
    Beton
    Cement
    ConSensor 3.0
    Grondradar
    Materiaalbeproeving
    Mobiel betonlaboratorium
    Non-destructief onderzoek - Beton
    Non-destructief onderzoek - Metaal
  Non-destructief onderzoek - Papier, film en folie
      Rolhardheidsmeter - Proceq Equotip 550 Leeb U
      Rolhardheidsmeter – Proceq PaperSchmidt
    Rolhardheidsprofielmeter – Proceq RQ8000
    Proceq premier service center
    Toeslagstoffen
    Verhuur non-destructief onderzoek - Beton
    Verwarmen, klimatiseren en drogen
    Vochtmeters
    Wegen
    Beurzen en evenementen
    Gebruikte apparaten/machines
    Nieuwsbrief Newa News
    Privacyverklaring
    Recente leveringen
    Leveringsvoorwaarden

Zoeken: 
 

 

Rolhardheidsprofielmeter – Proceq RQ8000

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Met de Proceq RQ8000 heeft u de beschikking over een volautomatische rolhardheidsprofielmeter, ideaal om zelfs de kleinste defecten te detecteren met een ongeëvenaarde meetprecisie en snelheid. De Proceq RQ8000 is een doorontwikkeling van de Tapio RQP v2.0 en is geschikt voor zelfs de meest delicate en complexe materialen zoals papier, film en folie. Deze rolhardheidsprofielmeter meet zowel de rolhardheid en de wikkelspanning als het rolhardheidsprofiel van uw materiaal.
Directe besparing

De Proceq RQ8000 rolhardheidsprofielmeter helpt u bij het vinden van rolfouten zoals zachte randen, touwmarkeringen, kreukels en bagginess en beschikt over een volledig geautomatiseerde meetprocedure waardoor u profiteert van een optimale gebruikerservaring. De Proceq RQ8000 levert daarnaast altijd consistente resultaten en helpt u niet alleen om procesproblemen te voorkomen, maar ook om op aanzienlijk efficiëntere wijze uw metingen uit te voeren. Procesproblemen voorkomt u door vroege en snelle opsporing van kleine rolfouten. Zo voorkomt u een machinestilstand, bespaart u op grondstoffen en mankracht.
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Eenvoudig en nauwkeurig

Een ongeëvenaarde herhaalbaarheid, zelfs bij hoge meetsnelheid en van rand tot rand. Dat is de Proceq RQ8000 rolhardheidsprofielmeter. Zet u de Proceq RQ8000 in met meerdere gebruikers? Zij zullen altijd bijzonder snel dezelfde resultaten behalen dankzij meetsnelheden tot 50 cm/s. De terugslaghamer in de Proceq RQ8000 maakt 30 impacts per seconde waarvan ieder terugslag met een resolutie van 100.000 Hz wordt gemonitord om een ultrahoge meetnauwkeurigheid te garanderen. Met de Proceq RQ8000 beschikt u over een rolhardheidsprofielmeter welke in productie de kleinste roldefecten en zelfs wikkelspanning van een rol meet.
Technische informatie rolhardheidsprofielmeter Proceq RQ8000

Firmware:

Toont verschillende parameters ten opzichte van de rolbreedte, zoals: vertraging voor en na een impact, rolpenetratie en snelheidsverhouding.
Instellen van een onder- en bovengrens
Weergave van statistieken
De ingebouwde camera leest eenvoudige verschillende QR- en barcodes
Automatisch beheer van rol data op basis van QR of barcode

Pc-software: RQPv.2.0, geschikt voor Windows® PC’s & tablets

Beeldscherm:

Extern - kan via Bluetooth® 2.0 verbinding maken met tablets en pc`s
Geheugen: SD-kaart met capaciteit > 2.000.000 metingen
Aansluitingen: USB A-B, Secure Digital (SD)/ Bluetooth® 2.0


 

NIEUWS

Op zoek naar een hechtsterktemeter om snel en eenvoudig een hechtsterkte in N/mm² te bepalen?

Dit is de Proceq DY-2, een geavanceerd instrument voor hechtsterktemetingen met trekplaten vanaf Ø 20 mm tot en met 100 x 100 mm. 

De Proceq DY-2 garandeert een constante belastingsnelheid waardoor u profiteert van betrouwbare meetresultaten. Daarnaast zorgt de Proceq DY-2 voor de opslag van waardevolle informatie als datum en tijd van uitvoering, de afmeting van de trekplaat, de maximaal gemeten hechtsterkte, de looptijd van de test en nog veel meer relevante input voor uw gedetailleerde rapportages.

De Proceq DY-2 is verkrijgbaar in drie varianten, elk met hun eigen meetbereik. Meer weten over deze serie met automatische hechtsterktemeters? Neem vrijblijvend contact op met Newa of klik op de afbeelding voor meer informatie.


Snel en nauwkeurig de druksterkte van beton op locatie meten en de resultaten direct verwerken in een rapportage via een app op je smartphone?

Dit is de Proceq Silver Schmidt OS8200, een uitstekende betonproefhamer voor uw non-destructief betononderzoek. Profiteer van de digitale veelzijdigheid door te werken met de iOS app of Android App. Laat de Proceq Silver Schmidt OS8200 zelfstandig de druksterkte berekenen, stel eenvoudig zelf uw conversietabellen op en werk efficiënter door uw data en resultaten moeiteloos te delen en aan te passen.

Tel daarbij op dat deze betonproefhamer bijzonder onderhoudsvriendelijk is en opereert aan de hand van internationale standaarden. De Proceq Silver Schmidt OS8200 is een uitstekend instrument om de druksterkte van uw beton te bepalen.

Meer weten over de Proceq Silver Schmidt OS8200? Klik dan op deze link!


Eenvoudig en efficiënt de invloed van een (vloer)verwarming op de krimp of zwel van dekvloeren bepalen?

Met de Schleibinger buiggoot heeft u een instrument in handen voor snel en nauwkeurig meten, zonder wrijving tussen de buiggoot en het proefstuk én voorzien van een uiterst handige connectiviteit.

Met De Schleibinger buiggoot kunt u uw onderzoek uitvoeren volgens EN13892-9. Sterker nog, deze buiggoot beschikt over meer meetmogelijkheden dan voorgeschreven in EN13892-9, zoals bijvoorbeeld de meting van hoogteverandering. Uw data is eenvoudig te delen dankzij een ingebouwde ethernetaansluiting en webserver. Hierdoor is het mogelijk de datalogger direct te koppelen aan uw eigen netwerk. Het is zelfs mogelijk meerdere Schleibinger buiggoten binnen hetzelfde netwerk te integreren.

Wilt u meer weten over de veelzijdige Schleibinger buiggoot? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. Of bekijk de productpagina van de Schleibinger buiggoot door te klikken op de afbeelding!


Newa heeft een ruim aanbod kubusmallen in het assortiment geschikt voor het vervaardigen van proefstukken volgens diverse normen. Onder andere de afgebeelde kunststof kubusmallen 150 mm, de stalen kubusmal 150 mm en de styropor kubusmal 150 zijn leverbaar uit voorraad.

Naast de afgebeelde kubusmallen levert Newa diverse andere types kunststof, stalen en styropor mallen in verschillende afmetingen. Zoekt u een ander type mal, een mal met andere afmetingen of een mal van een ander materiaal? Neem dan contact op met Newa!


Bent u op zoek naar de meest veelzijdige grondradar voor gebruik op vlak én ruig terrein? Met een antenne welke zowel lucht- als grond gekoppeld kan worden? En met één antenne voor een frequentie van 40 – 3440 MHz?

Beste GPR-professionals, dit is de Proceq GS8000 grondradar. Het ideale instrument voor uw bodemonderzoek en uniek door het gebruik van SFCW-ultrabreedband radartechnologie. Of u nu een beginner of een expert bent. Dit is de grondradar voor uw werkzaamheden.

Slechts één apparaat. Slechts één antenne. En altijd met een verbluffende resolutie.

Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!


 
 
  © 2021 - Newa    U gebruikt Onbekende browser @ Onbekend OS