NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN

    Beton
    Cement
    Toeslagstoffen
    Verwarmen, klimatiseren en drogen
    Wegen
    Algemene laboratoriumbenodigdheden
    Grond en gesteenten
    Mobiel betonlaboratorium
  Non-destructief onderzoek - Beton
      Proceq GP8000 betonradar
      Proceq GP8800 betonradar
      GPR-SLICE radarsoftware
      Dekkingsmeter Proceq Profometer 600
      Dekkingsmeter Proceq Profometer 630 AI
      Dekkingsmeter Proceq Profometer 650 AI
      Dekkingsmeter Proceq Profoscope
      Proceq Profometer corrosion
      Betonproefhamer Proceq Original Schmidt Live
      Betonproefhamer Proceq Silver Schmidt
      Betonproefhamer Proceq Silver Schmidt Live
      BetonproefhamerProceq OriginalSchmidt
    Hechtsterktemeter Proceq DY-2
    Hechtsterktemeter Z-12
    Permeabiliteitstester Proceq Torrent
    Terugslaghamer Proceq RockSchmidt
    Ultrasoon test apparatuur Proceq Pundit Lab
    Ultrasoon test apparatuur Proceq Pundit 200
    Ultrasoon test apparatuur Proceq Pundit 200 pulse echo
    Ultrasoon test apparatuur Proceq Pundit 250 Array
    Ultrasoon test apparatuur Proceq Pundit PD8000
    Voeghardheidsmeter - Proceq OS-120 PM
    Weerstandmeter - Proceq Resipod
      Betonvochtmeter Tramex CMEX II
      Betonvochtmeter Tramex CMEX5
      BRE Screed tester
      Dauwpuntmeter Dewcheck 4
      Pendulum skid resistance tester
      Stroefheidsmeter volgens NEN 7909
      Uittreksterktemeter
    Verhuur non-destructief onderzoek - Beton
    Non-destructief onderzoek - Metaal
    Non-destructief onderzoek - Papier, film en folie
    Proceq premier service center
    Gebruikte apparaten/machines
    ConSensor 3.0
    Nieuwsbrief Newa News
    Beurzen en evenementen
    Recente leveringen
    Privacyverklaring

Zoeken: 
 

 

Terugslaghamer Proceq RockSchmidt

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

De meest geavanceerde terugslaghamer in de markt. De Proceq RockSchmidt blinkt uit in duurzaamheid, groot bereik, zeer gedetailleerde metingen en is geschikt voor elk type steen. Dankzij de verschillende uitvoeringen van de Proceq RockSchmidt is deze terugslaghamer inzetbaar voor de meest uiteenlopende metingen. Het maakt de Proceq RockSchmidt een uiterst veelzijdig instrument voor het efficiënt uitvoeren van uw proeven.

Een belangrijke eigenschap van de Proceq RockSchmidt is dat de terugslagwaarde wordt bepaald, onafhankelijk van de meetrichting, door het meten van de terugslagsnelheid en niet door het meten van de terugslagenergie. Het meten van terugslagsnelheid vs. het meten van terugslagenergie heeft meerdere voordelen:

  • De weergegeven terugslagwaarde/druksterkte is niet meer afhankelijk van de slagrichting of meethoek.
  • De in tijd veranderende inwendige wrijving heeft geen invloed meer op de meetresultaten.
  • Dankzij het meten van de terugslagsnelheid heeft de Proceq RockSchmidt minder onderhoud nodig.
  • Doordat deze terugslaghamer bij elke meting het verlies aan energie tussen de snelheid heen en de snelheid terug bepaalt, blijft de Proceq RockSchmidt over een langere periode nauwkeuriger meten.

Daarnaast zijn de statische methoden volgens ATSM en ISRM in deze terugslaghamer geïmplementeerd voor automatische berekeningen. Het is zelfs mogelijk een persoonlijke en specifieke statistische methode of conversies aan de Proceq RockSchmidt toe te voegen. Om de terugslaghamer voldoende te beschermen tegen diverse externe invloeden is de Proceq RockSchmidt voorzien van een robuuste behuizing en bestand tegen vuil en stof. Ondanks deze sterke buitenkant behoudt de Proceq RockSchmidt haar lichte gewicht voor optimaal gebruiksgemak.
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave
Type L & N

De Proceq RockSchmidt kent zoals gezegd meerdere uitvoeringen: de L-variant en de N-variant. Type L beschikt over een lagere slagenergie (0.735 Nm) en is geschikt voor specifieke ASTM-tests. Type N kent daarentegen een standaard slagenergie (2.207 Nm) en is hiermee zeer bruikbaar voor de meeste metingen op locatie.

Uw voordelen

  • Diverse modellen met verschillende meetbereiken
  • Enige terugslaghamer geschikt voor een testresultaat met een druksterkte lager dan 5Mpa
  • Bijzonder duurzaam
  • Digitaal display
  • RockLink software voor verhoogde efficiëntieEigenschappen Proceq RockSchmidt

Slagenergie 2.207 Nm (type N) 0.735 Nm (type L)
Afmeting van behuizing 55 x 55 x 250 mm
Gewicht 570 gram
Maximaal metingen in serie 99 metingen
Scherm 17 x 71 pixels
Batterijduur > 5000 enkele metingen
Aansluiting voor opladen USB type B
Geschikte temperatuur bij gebruik 0 tot 50 °C
Geschikte temperatuur bij opslag -10 tot 70 °C
Classificatie IP 54Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave
Onderhoud aan uw Proceq apparatuur? Controle van de meetnauwkeurigheid? Of reparaties aan uw aangeschafte Proceq-apparaten? Newa is uw Proceq premier service center voor de gehele Benelux!

Als Proceq premier service center garandeert Newa dat uitvoering van onderhoud, controle en certificering volledig volgens de door Proceq gestelde richtlijnen plaatsvindt. Voor onze onderhouds- en controlewerkzaamheden gebruiken wij enkel gecertificeerde meet- en controlemiddelen om een optimaal resultaat te leveren.

Naast Proceq premier service center is Newa eveneens exclusief Nederlands importeur van Proceq. 

NIEUWS

Kubusmallen actie!

De meest gebruikte kunststof kubusmal is de bekende EuroForm 15/Ready Form. Bij Newa profiteert u van 1 september t/m 31 oktober 2020 van een speciale actieprijs voor deze EuroForm 15/Ready! Een unieke kans om de beroemdste kunststof kubusmal op voordelige wijze in te kunnen kopen!

Wilt u meer weten over deze tijdelijke actie? Of wilt u meer informatie over de leverbare kunststof kubusmallen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.


GPR-SLICE radarsoftware

Bent u op zoek naar PC-software voor uw Proceq GP8000/GP8800 betonradar als aanvulling op de Proceq GPR Live app? Met de GPR-SLICE software creëert u in een handomdraai 3D-modellen, inclusief 2D en 3D weergaven in bovenaanzicht of beelden in dwarsdoorsnede, uit uw ruwe betonradar-data.

Proceq biedt met de GPR-SLICE software een ideale aanvulling op de Proceq GPR Live app. Met de GPR-SLICE software profiteert u immers van vele aanvullende mogelijkheden qua dataverwerking.

Wilt u meer weten over de GPR-SLICE software? Klik dan op de afbeelding!


Betonvochtmeter Tramex CMEX5

Bent u op zoek naar een combinatie van een oppervlaktevochtmeter voor beton en een dauwpuntmeter? Maak kennis met de Tramex CMEX5. Met de Tramex CMEX5 detecteert en evalueert u zeer eenvoudig de vochtcondities in uw ondergrond en verkent u omgevingscondities als temperatuur, relatieve vochtigheid en dauwpunt.

Profiteer van het grote, heldere en digitale display voor extra gebruiksgemak. De Tramex CMEX5 is eenvoudig uit te breiden met de optionele Tramex Hygro-i2 ® sonde. Zo schakelt u automatisch over naar de hygrometermodus voor aanvullende mogelijkheden.

Vochtmeter Tramex CMEX5 is leverbaar met een telescoopstok. Hierdoor behoort bukken om een restvochtpercentage van een vloer te meten tot het verleden. De Tramex CMEX5 is via een Bluetooth verbinding eenvoudig te verbinden met de Tramex Meters IOS & Android App. Via de Tramex Meters IOS & Android App kunt u zo het gemeten percentage restvocht eenvoudig aflezen.

Benieuwd naar de veelzijdige Tramex CMEX5? Klik dan op de afbeelding!


Hout & houten constructies testen?

Hout neemt een steeds prominentere rol in binnen het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Het is daarom van belang om op een nauwkeurige en eenvoudige manier de kwaliteit van hout en houten constructies te kunnen bepalen. Dankzij de testsystemen van Form + Test dit nu mogelijk.

Het testen van zware en omvangrijke houten constructies is nu eenvoudig gemaakt met De ALPHA 10-3000 HK-4SH. Zo beschikt u over een in hoogte verstelbare testruimte (> 2 meter) en kunnen proefstukken eenvoudig worden opgesteld en voorbereid op de inrijdwagen. Zo kunt u gebruik maken van een cilinder met een kleine slag en bespaart u direct ruimte en kosten. Bovendien heeft u de mogelijkheid een buigtafel voor 3- en 4-punts belastingen in te zetten.

Tel daarbij op dat de bedieningsstations van Form + Test perfect samengaan met de kwalitatieve DIGIMAXX® controllers en ProteusMT software en u beschikt over een uiterst kwalitatieve manier om de eigenschappen van hout en houten constructies te bepalen. Meer weten over FORM + TEST en haar mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvend advies.


Nebest kiest voor Cooper Pendulum skid resistance tester

Een nieuwe levering door Newa: Nebest adviesgroep heeft de veelzijdige Cooper Pendulum skid resistance tester aangeschaft. Het onafhankelijk ingenieurs-/adviesbureau, gespecialiseerd in inspectie, technisch advies en projectmanagement in de infrastructuur, bouw en industrie heeft hiermee een ideaal instrument in huis gehaald voor het bepalen van de stroefheid van binnenvloeren.


 
 
  © 2020 - Newa    U gebruikt Onbekende browser @ Onbekend OS