NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN

    Beton
    Cement
    Toeslagstoffen
    Verwarmen, klimatiseren en drogen
    Wegen
    Algemene laboratoriumbenodigdheden
    Grond en gesteenten
    Mobiel betonlaboratorium
  Non-destructief onderzoek - Beton
      Proceq GP8000 betonradar
      Proceq GP8800 betonradar
      Dekkingsmeter Proceq Profometer 600
      Dekkingsmeter Proceq Profometer 630 AI
      Dekkingsmeter Proceq Profometer 650 AI
      Dekkingsmeter Proceq Profoscope
      Proceq Profometer corrosion
      Betonproefhamer Proceq Original Schmidt Live
      Betonproefhamer Proceq Silver Schmidt
      Betonproefhamer Proceq Silver Schmidt Live
      BetonproefhamerProceq OriginalSchmidt
    Uittreksterktemeter
    Permeabiliteitstester Proceq Torrent
    Terugslaghamer Proceq RockSchmidt
    Ultrasoon test apparatuur Proceq Pundit Lab
    Ultrasoon test apparatuur Proceq Pundit 200
    Ultrasoon test apparatuur Proceq Pundit 200 pulse echo
    Ultrasoon test apparatuur Proceq Pundit 250 Array
    Ultrasoon test apparatuur Proceq Pundit PD8000
    Stroefheidsmeter volgens NEN 7909
      Pendulum skid resistance tester
      Betonvochtmeter Tramex CMEX II
      Dauwpuntmeter Dewcheck 4
      Weerstandmeter Proceq Resipod
      Hechtsterktemeter Proceq DY-2
      Hechtsterktemeter Z-12
      Voeghardheidsmeter
    Verhuur non-destructief onderzoek - Beton
    Non-destructief onderzoek - Metaal
    Non-destructief onderzoek - Papier, film en folie
    Proceq premier service center
    Gebruikte apparaten/machines
    ConSensor 3.0
    Nieuwsbrief Newa News
    Beurzen en evenementen
    Recente leveringen
    Privacyverklaring

Zoeken: 
 

 

Terugslaghamer Proceq RockSchmidt

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

De meest geavanceerde terugslaghamer in de markt. De Proceq RockSchmidt blinkt uit in duurzaamheid, groot bereik, zeer gedetailleerde metingen en is geschikt voor elk type steen. Dankzij de verschillende uitvoeringen van de Proceq RockSchmidt is deze terugslaghamer inzetbaar voor de meest uiteenlopende metingen. Het maakt de Proceq RockSchmidt een uiterst veelzijdig instrument voor het efficiënt uitvoeren van uw proeven.

Een belangrijke eigenschap van de Proceq RockSchmidt is dat de terugslagwaarde wordt bepaald, onafhankelijk van de meetrichting, door het meten van de terugslagsnelheid en niet door het meten van de terugslagenergie. Het meten van terugslagsnelheid vs. het meten van terugslagenergie heeft meerdere voordelen:

  • De weergegeven terugslagwaarde/druksterkte is niet meer afhankelijk van de slagrichting of meethoek.
  • De in tijd veranderende inwendige wrijving heeft geen invloed meer op de meetresultaten.
  • Dankzij het meten van de terugslagsnelheid heeft de Proceq RockSchmidt minder onderhoud nodig.
  • Doordat deze terugslaghamer bij elke meting het verlies aan energie tussen de snelheid heen en de snelheid terug bepaalt, blijft de Proceq RockSchmidt over een langere periode nauwkeuriger meten.

Daarnaast zijn de statische methoden volgens ATSM en ISRM in deze terugslaghamer geïmplementeerd voor automatische berekeningen. Het is zelfs mogelijk een persoonlijke en specifieke statistische methode of conversies aan de Proceq RockSchmidt toe te voegen. Om de terugslaghamer voldoende te beschermen tegen diverse externe invloeden is de Proceq RockSchmidt voorzien van een robuuste behuizing en bestand tegen vuil en stof. Ondanks deze sterke buitenkant behoudt de Proceq RockSchmidt haar lichte gewicht voor optimaal gebruiksgemak.
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave
Type L & N

De Proceq RockSchmidt kent zoals gezegd meerdere uitvoeringen: de L-variant en de N-variant. Type L beschikt over een lagere slagenergie (0.735 Nm) en is geschikt voor specifieke ASTM-tests. Type N kent daarentegen een standaard slagenergie (2.207 Nm) en is hiermee zeer bruikbaar voor de meeste metingen op locatie.

Uw voordelen

  • Diverse modellen met verschillende meetbereiken
  • Enige terugslaghamer geschikt voor een testresultaat met een druksterkte lager dan 5Mpa
  • Bijzonder duurzaam
  • Digitaal display
  • RockLink software voor verhoogde efficiëntieEigenschappen Proceq RockSchmidt

Slagenergie 2.207 Nm (type N) 0.735 Nm (type L)
Afmeting van behuizing 55 x 55 x 250 mm
Gewicht 570 gram
Maximaal metingen in serie 99 metingen
Scherm 17 x 71 pixels
Batterijduur > 5000 enkele metingen
Aansluiting voor opladen USB type B
Geschikte temperatuur bij gebruik 0 tot 50 °C
Geschikte temperatuur bij opslag -10 tot 70 °C
Classificatie IP 54Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave
Onderhoud aan uw Proceq apparatuur? Controle van de meetnauwkeurigheid? Of reparaties aan uw aangeschafte Proceq-apparaten? Newa is uw Proceq premier service center voor de gehele Benelux!

Als Proceq premier service center garandeert Newa dat uitvoering van onderhoud, controle en certificering volledig volgens de door Proceq gestelde richtlijnen plaatsvindt. Voor onze onderhouds- en controlewerkzaamheden gebruiken wij enkel gecertificeerde meet- en controlemiddelen om een optimaal resultaat te leveren.

Naast Proceq premier service center is Newa eveneens exclusief Nederlands importeur van Proceq. 

NIEUWS

Snel en nauwkeurig de druksterkte van beton op locatie meten? En de resultaten direct verwerken in een rapportage via een Apple iOS of Android-app?

Dit is de Proceq Silver Schmidt Live, een uitstekende betonproefhamer voor uw non-destructief betononderzoek. Profiteer van de digitale veelzijdigheid door te werken met de iOS app of Android App. Laat de Proceq Silver Schmidt Live zelfstandig de druksterkte berekenen, stel eenvoudig zelf uw conversietabellen op en werk efficiënter door uw data en resultaten moeiteloos te delen en aan te passen.

Tel daarbij op dat deze betonproefhamer bijzonder onderhoudsvriendelijk is en opereert aan de hand van internationale standaarden. De Proceq Silver Schmidt Live is een uitstekend instrument om de druksterkte van uw beton te bepalen.

Meer weten over de Proceq Silver Schmidt Live? Klik dan op de afbeelding of neem contact met ons op!


Form + Test Beta 5-3000 AD - automatisch betondruksterkte meten

Volautomatisch de druksterkte van beton bepalen kan snel, eenvoudig en uiterst nauwkeurig. Met de Form + Test Beta 5-3000 AD beschikt u over een zeer compacte beproevingsmachine met een meetbereik tot 2000 kN of 3000 kN en een nauwkeurigheidsklasse 1.

De Form + Test Beta 5-3000 AD is naast compact ook zeer stabiel, dit komt door de doordachte vierkolomsconstructie van deze beproevingsmachine. De belastingsnelheid van de Form + Test Beta 5-3000 AD wordt volautomatisch geregeld door zeer nauwkeurig het toerental van de hydraulische aan te sturen. Dit brengt veel voordelen met zich mee: minder energie wordt verbruikt, olie wordt minder warm, het systeem is stiller én u ontlast het hydraulische systeem en voorkomt zo problemen met hydraulische ventielen.

Wilt u meer weten over de compacte Form + Test Beta 5-3000 AD? Klik dan op de afbeelding!


Maak kennis met de Proceq GP8800, de uiterst compacte betonradar met verbluffende mogelijkheden!

Non-destructief betononderzoek is met de komst van de GP8800 een stuk flexibeler en eenvoudiger geworden. Een radar zo groot als de palm van je hand, maar uitgerust met de mogelijkheden van een volgroeide betonradar.

De GP8800 beschikt over de grootste ultra-wide bandbreedte ooit geproduceerd in een betonradar. Het resultaat? Een superieure meetkwaliteit in vergelijking met traditionele betonradars.

Tel daarbij op dat de GP8800 is voorzien van vervangbare oplaadbare AA-batterijen, cloud functionaliteiten, slechts 62 mm hoog is, geen gebruik maakt van kabels en u heeft een zeer handzaam GPR-apparaat voor uw betononderzoek op locatie.

Interesse in de Proceq GP8800? Kijk hier http://www.newa.nl/proceq-gp8800-betonradar of neem contact met ons op.


Snel en eenvoudig de hechtsterkte bepalen van verschillende materialen? Met een lichtgewicht en mobiel instrument? Dit is de handbediende hechtsterktemeter Z-12. Een zeer gebruiksvriendelijk apparaat met een meetbereik van 1,2 tot 12 kN voor materialen als beton, mortels, coating en verf.

Een unieke eigenschap van de hechtsterktemeter Z-12 is dat u dankzij dit meetbereik met een trekplaat Ø 50 mm direct een hechtsterkte van 0,61 tot 6,11 N/mm² kunt aflezen. Daarnaast beschikt het instrument over een continue, constante en schokvrije belastingverhoging.

Bent u benieuwd naar deze hechtsterktemeter Z-12? Klik op de afbeelding!


Newa levert gecombineerde Proceq hardheidsmeter aan Vekoma Rides Manufacturing B.V.

Vekoma Rides Manufacturing, gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van achtbanen en attracties, heeft een geavanceerde, gecombineerde hardheidsmeter (t.b.v. non-destructief onderzoek) aan haar assortiment controleapparatuur toegevoegd: de Proceq Equotip 550 UCI & Leeb D.

Deze combinatie bestaat uit een Proceq Equotip-touchscreen met een UCI-sonde en een Leeb D slagapparaat. Het feilloos samengaan van deze zeer nauwkeurige sonde en krachtig slagapparaat maakt de Proceq Equotip 550 uniek als hardheidsmeter.

Wij wensen Vekoma Rides Manufacturing B.V. veel plezier en succes met deze mooie gecombineerde hardheidsmeter van Proceq.


 
 
  © 2020 - Newa    U gebruikt Onbekende browser @ Onbekend OS