NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN

    Algemene laboratoriumbenodigdheden
  Beton
      Catalogus benodigdheden betonlaboratorium
      Alkali-silica-reactor
      Beton mengen
      Beproevingsmachines druk
      Beproevingsmachines druk en buig/trek
      Beproevingsmachines buig/trek
      Beproevingsmachines splijtsterkte
      Overige beproevingsmachines
      Testen van betonmortel
      Testen van uitgeharde beton
      Mallen
      Water-cementfactor oven
      Viscositeit en rheologie
    Krimp meten
         Buiggoot
         Krimpgoot
         Krimpkegel
         Krimpmeter - betonbalken
         Krimpmeting op dunlaags aangebrachte bouwmaterialen
         Krimpring volgens ASTM C1581
      Vorst-dooi beproeving
    Cement
    ConSensor 3.0
    Grondradar
    Materiaalbeproeving
    Mobiel betonlaboratorium
    Non-destructief onderzoek - Beton
    Non-destructief onderzoek - Metaal
    Non-destructief onderzoek - Papier, film en folie
    Proceq premier service center
    Toeslagstoffen
    Verhuur non-destructief onderzoek - Beton
    Verwarmen, klimatiseren en drogen
    Vochtmeters
    Wegen
    Beurzen en evenementen
    Gebruikte apparaten/machines
    Nieuwsbrief Newa News
    Privacyverklaring
    Recente leveringen
    Leveringsvoorwaarden

Zoeken: 
 

 

Krimpgoot

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Schleibinger krimpgoot

Met de Schleibinger krimpgoot bepaalt u eenvoudig de lengteverandering van mortels tijdens het verharden. Dit doet u vanaf het moment van mengen voor een periode van uren, dagen, weken of zelfs maanden. Deze krimpgoot is gemaakt van hoogwaardig RVS en is voorzien van een Neopreen bekleding (demontabel). De Schleibinger krimpgoot is leverbaar in diverse afmetingen.

Minimale frictie
De Schleibinger krimpgoot beschikt over twee zijdes: een zijde met een vast (maar demontabel) instortanker en aan de andere zijde een beweegbaar instortanker. Dit beweegbare instortanker zorgt voor minimale frictie en geeft de lengteverandering van het proefstuk door aan een zeer nauwkeurige lengteverandering opnemer.

Download hier de brochure van de Schleibinger krimpgoot (Engelstalig) (PDF)
Handige lengteverandering opnemer
De Schleibinger krimpgoot biedt de mogelijkheid om maximaal 10 lengteverandering opnemers aan te sluiten via een digitale datalogger. De afstand tussen de lengteverandering opnemers en de datalogger kan enkele honderden meters bedragen. De meegeleverde datalogger registreert de gegevens van verschillende lengteveranderingen en slaat deze op als ASCII-tekstbestanden. Optioneel is een synchrone bepaling van temperatuur per proefstuk mogelijk. Diverse temperatuurkanalen en een gemengd temperatuur/luchtvochtigheidskanaal zijn hierbij beschikbaar.
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Uitlezen en visualiseren
De datalogger heeft een netwerkinterface (Ethernet) en een IP-adres, zodat u deze eenvoudig kunt integreren in een lokaal intranet. Indien de datalogger is voorzien van een internetverbinding kunt u deze uitlezen vanaf iedere met internet verbonden computer. Met een standaard webbrowser kunt u direct de gegevens uitlezen, visualiseren en bewerken. Voor verdere gegevensverwerking raden we Microsoft Excel ® of een vergelijkbaar programma aan.
Technische informatie

Uitvoeringen
  • 60 x 40 x 250 mm
  • 60 x 40 x 500 mm
  • 60 x 40 x 1.000 mm
  • 100 x 60 x 500 mm
  • 100 x 60 x 1000 mm
Meetbereik 5 mm
Resolutie 0,3 μm
Nauwkeurigheid > ±2 μm
Optioneel Temperatuurbeheersing d.m.v. koeling of verwarming, temperatuurbepaling proefstuk, temperatuur- en vochtigheidsbepaling omgeving.


 

NIEUWS

Op zoek naar een hechtsterktemeter om snel en eenvoudig een hechtsterkte in N/mm² te bepalen?

Dit is de Proceq DY-2, een geavanceerd instrument voor hechtsterktemetingen met trekplaten vanaf Ø 20 mm tot en met 100 x 100 mm. 

De Proceq DY-2 garandeert een constante belastingsnelheid waardoor u profiteert van betrouwbare meetresultaten. Daarnaast zorgt de Proceq DY-2 voor de opslag van waardevolle informatie als datum en tijd van uitvoering, de afmeting van de trekplaat, de maximaal gemeten hechtsterkte, de looptijd van de test en nog veel meer relevante input voor uw gedetailleerde rapportages.

De Proceq DY-2 is verkrijgbaar in drie varianten, elk met hun eigen meetbereik. Meer weten over deze serie met automatische hechtsterktemeters? Neem vrijblijvend contact op met Newa of klik op de afbeelding voor meer informatie.


Snel en nauwkeurig de druksterkte van beton op locatie meten en de resultaten direct verwerken in een rapportage via een app op je smartphone?

Dit is de Proceq Silver Schmidt OS8200, een uitstekende betonproefhamer voor uw non-destructief betononderzoek. Profiteer van de digitale veelzijdigheid door te werken met de iOS app of Android App. Laat de Proceq Silver Schmidt OS8200 zelfstandig de druksterkte berekenen, stel eenvoudig zelf uw conversietabellen op en werk efficiënter door uw data en resultaten moeiteloos te delen en aan te passen.

Tel daarbij op dat deze betonproefhamer bijzonder onderhoudsvriendelijk is en opereert aan de hand van internationale standaarden. De Proceq Silver Schmidt OS8200 is een uitstekend instrument om de druksterkte van uw beton te bepalen.

Meer weten over de Proceq Silver Schmidt OS8200? Klik dan op deze link!


Eenvoudig en efficiënt de invloed van een (vloer)verwarming op de krimp of zwel van dekvloeren bepalen?

Met de Schleibinger buiggoot heeft u een instrument in handen voor snel en nauwkeurig meten, zonder wrijving tussen de buiggoot en het proefstuk én voorzien van een uiterst handige connectiviteit.

Met De Schleibinger buiggoot kunt u uw onderzoek uitvoeren volgens EN13892-9. Sterker nog, deze buiggoot beschikt over meer meetmogelijkheden dan voorgeschreven in EN13892-9, zoals bijvoorbeeld de meting van hoogteverandering. Uw data is eenvoudig te delen dankzij een ingebouwde ethernetaansluiting en webserver. Hierdoor is het mogelijk de datalogger direct te koppelen aan uw eigen netwerk. Het is zelfs mogelijk meerdere Schleibinger buiggoten binnen hetzelfde netwerk te integreren.

Wilt u meer weten over de veelzijdige Schleibinger buiggoot? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. Of bekijk de productpagina van de Schleibinger buiggoot door te klikken op de afbeelding!


Newa heeft een ruim aanbod kubusmallen in het assortiment geschikt voor het vervaardigen van proefstukken volgens diverse normen. Onder andere de afgebeelde kunststof kubusmallen 150 mm, de stalen kubusmal 150 mm en de styropor kubusmal 150 zijn leverbaar uit voorraad.

Naast de afgebeelde kubusmallen levert Newa diverse andere types kunststof, stalen en styropor mallen in verschillende afmetingen. Zoekt u een ander type mal, een mal met andere afmetingen of een mal van een ander materiaal? Neem dan contact op met Newa!


Bent u op zoek naar de meest veelzijdige grondradar voor gebruik op vlak én ruig terrein? Met een antenne welke zowel lucht- als grond gekoppeld kan worden? En met één antenne voor een frequentie van 40 – 3440 MHz?

Beste GPR-professionals, dit is de Proceq GS8000 grondradar. Het ideale instrument voor uw bodemonderzoek en uniek door het gebruik van SFCW-ultrabreedband radartechnologie. Of u nu een beginner of een expert bent. Dit is de grondradar voor uw werkzaamheden.

Slechts één apparaat. Slechts één antenne. En altijd met een verbluffende resolutie.

Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!


 
 
  © 2021 - Newa    U gebruikt Onbekende browser @ Onbekend OS